Açık öğretim mağduriyeti…

6-7 Aralık tarihlerinde düzenlenecek olan Açık öğretim sınavı için öğrencilerin sınava gireceği yerler açıklandı. Sınava girecek olan öğrenciler, aynı günde yapılan her sınavın ayrı bir okulda yapılmasına tepki gösteriyor.

VAN 28.11.2014 13:50:25 0
Açık öğretim mağduriyeti…
Tarih: 01.01.0001 00:00

Konuyla ilgili açıklama yapan Abdulvahap A. : 6-7 Aralık'ta dört sınavının olduğunu ve bunların her birisinin ayrı yerlerde olmasına tepki gösterdi.
6 Aralıktaki ilk sınavının Abdurrahman Gazi Lisesi’nde, ikinci sınavın Güzel Sanatlar Fakültesi’nde; 7 Aralık’taki ilk sınavının İpekyolu İMKB Fen Lisesi’nde, ikinci sınavının Zeve İlköğretim Okulu’nda olduğunu söyleyen Abdulvahap A. bu uygulamaya tepki göstererek mağduriyetlerinin giderilmesini söyledi.
Ulaşım konusunda ciddi aksaklıklar yaşandığını dile getiren Abdulvahap A; her sınav için ayrı ayrı okullara gitmek hem ulaşım açısından, hem manevi olarak, hem de maddi olarak  sıkıntı çıkarıyor. Sınava gireceğimiz gün Minibüslerde yer bulamıyoruz” dedi.
 
 Anadolu Üniversitesinin bu soruna bir çözüm getirmesini isteyen Abdulvahap A.; “Rahat bir şekilde sınava girebilmemiz için mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyoruz” dedi.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi