Abdulahat Arvas'a Erciş'te yoğun ilgi…

Ak Parti Van Milletvekili Aday Adayı Abdulahat Arvas, Erciş ilçesine adeta çıkarma yaptı. Ercişli sevenleri büyük bir konvoyla kendisini Erciş'in 20 km dışında karşıladı.

VAN 26.02.2015 17:23:00 0
Abdulahat Arvas
Tarih: 01.01.0001 00:00
            Arvas ve beraberindekiler, yoğun kalabalık eşliğinde önce AK Parti Erciş İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Abdulahat Arvas ilçe başkanlığında yaptığı konuşmasında siyasetin olmazsa olmaz kriterlerinden söz etti.

            Arvas, beş önemli kritere dikkat çekerek, "Emeviler'den Abbasiler'e kadar gelen yönetim sisteminde; herhangi bir bölgeye bir amir atanırken 5 kritere bakılıyordu. Bunlar; Hakkaniyete önem veren, adaletli, merhametli, liyakat sahibi, ve meşveret ehli kişiler seçilirdi. Bu şekilde seçilen yöneticiler atandıkları bölgelerde yönetimlerini bu kriterler üzerinden yaptıkları için o yerleşim yerlerinde huzuru, ve sükuneti sağlarlardı. Bu kıstaslar biz siyasetçiler için kırmızı çizgiler haline gelmeli ve  siyasetçilerin halkta karşılığı olmalıdır"  dedi. 

             ARVAS, HALKTAN DESTEK İSTEDİ
            AK Parti İlçe Başkanlığı'ndan ayrılan Abdulahat Arvas Erciş Ticaret Odası başta olmak üzere şehirde bulunan birçok Sivil Toplum Kuruluşunu ziyaret edip görüş ve önerilerini alarak yaklaşan seçim öncesi destek istedi. 

             Daha sonra bölge esnafını ziyaret etti, halk tarafından büyük ilgi ile karşılanan Arvas "halkımızın desteği bizimle beraber oldukça aşamayacağımız engel yok. Partimizin boş vaatleri yok ki bizim de boş vaatlerimiz olsun. Geçmişte bu millete iki anahtar (1 araba 1 ev) vaat ederek kandırmadılar mı ? Ama AK Parti hükümetleri vaat etmez, bir şey yapacaksa önce kapsamlı bir şekilde projelendirir, halka sunar, bitireceği günü dahi belirler, belirlediği günden önce de halkın hizmetine sunar. Halkımız bu hizmetin farkında ve bu sebeptendir ki desteğini arttırarak hükümetlerimizi güçlendirmektedir.  Bizde bu partinin bir neferi ve zincirinin bir halkasıyız. Bizden desteğinizi esirgemeyeniz " dedi. Esnafa hayırlı ve bereketli  işler dileyen Arvas ilçeden ayrıldı.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi 

https://www.youtube.com/watch?v=cHyTXtUub9I&feature=youtu.be