ABB’den Vali Taşyapan’a ziyaret

Anadolu Basın Birliği Van Şubesi Yönetimi Van Valisi İbrahim Taşyapan’a, iade-i ziyarette bulundu.

VAN 6.05.2016 20:19:27 0
ABB’den Vali Taşyapan’a ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van Valisi İbrahim Taşyapan’a, iade-i ziyarette bulunan Anadolu Basın Birliği Van Şubesi Yönetimi, çok önemli konular üzerinde fikir alışverişinde bulundu.

Anadolu Basın Birliği Van Şubesi tarafından, geçtiğimiz günlerde düzenlenen, “Van’da akşam” temalı fotoğraf yarışmasında birinci seçilen Van’ın güzel fotoğrafı Vali Taşyapan’a takdim edildi. Valilik girişinde, en güzel yere, Van’ın en güzel fotoğrafını asacağını söyleyen Taşyapan, sosyal sorumluluk bilinci ile basın görevini yürüten Anadolu Basın Birliği’ne teşekkür ettiğini belirtti.

Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyaret programı,  birçok konu üzerinde istişare yapılarak, kentin kalkınması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini vurgulayan Vali Taşyapan; “Devletsiz bir insan düşünebilir miyiz? Devlet olmak, devletin gereğini yerine getirmek öyle kolay bir iş değildir. Her ne olursa olsun, insan devletine sahip çıkmalıdır. Sovyetler birliği bir dönemler süper güce sahip bir ülke iken, bazı güçler tarafından dağıldıktan sonra, bir daha da toparlanamadı. Suriye’nin içinde bulunduğu durum göz önünde. Bu nedenle bizler ülkemize sahip çıkmak zorundayız. Önemli olan musibetlerin yaşanmamasıdır. Burada da en büyük görev basına düşer. Basın mensupları içinde yaşadığı kentini ve ülkesini en şekilde anlatma erdemliğini göstermelidir. Birlik ve beraberliğimizi en iyi şekilde korumaya özen göstermeliyiz” diyen Vali Taşyapan, yapılan anlamlı ziyaretten dolayı Anadolu Basın Birliği Van Şubesi Yönetimine teşekkürlerini sundu.


Anadolu Basın Birliği Van Şubesi Yönetimi ise, gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı, Vali İbrahim Taşyapan’a teşekkür ederek, Van için gösterdikleri çalışmalardan dolayı, ABB Van Şubesi adına teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Yapılan Ziyarette, ABB Van Şube Başkan Ayhan Yazlık’a, Yönetim Kurulu üyeleri Murat Çakır, Fehmi Tekdur,  Emrah Kaya Basın Sözcüsü Ümit Kayaçelebi, Halkla İlişkiler Sorumlusu Hülya Elban ve Disiplin Kurulu üyesi Ercan Şahin eşlik etti.