3 puan Van B.Ş.B.Spor'un

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Karşıyaka ile 0 - 0 berabere kalarak lige 1 puanla başlayan Van Büyükşehir Belediyespor, Kemerspor’u deplasmanda 2 - 0 mağlup etmeyi başararak sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu

VAN 8.09.2018 19:07:29 0
3 puan Van B.Ş.B.Spor
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, yeni sezonun ikinci maçında deplasmanda konuk olduğu Kemerspor’u 2 - 0’la geçmeyi başardı.
Ligin ilk maçında kendi sahasında Karşıyaka ile berabere kalarak 2 puan kaybeden Van Büyükşehir Belediyespor, deplasmandan 3 puanla ayrılarak kaybını telafi etti.
Yeni bir kadro kurarak şampiyonluk hesapları yapan Van Büyükşehir Belediyespor, aldığı galibiyetle taraftarlarının da yüzünü güldürdü.
Ev sahibi ekip maça Tuğrul Metin yönetiminde İlyas Mahsuni Cihan, Muhammed Yörük, Hasan Emiroğlu, Devrim Aksongur, Mertcan Demirer, Mehmet Meke (Dk. 61 Mehmet Kılıç),  Mustafa Yüksektepe (Dk. 85 Olcay Meydan), Serkan Dağ, Oğulcan Evin, Ahmet Maran ve Yusuf Duman (Dk. 74 Nuri Kaya) ilk 11’i ile çıkarken, Van Büyükşehir Belediyespor ise sahaya Feyyaz Uçar yönetiminde Salih Şenbaş, Soner Birinci, Mutlu İlengöz, Ahmet Şahbaz, Yakup Demir, Serdar Cansu, Mesut Saray (Dk. 70 Umut Koray Öz), Uğur Karakoç (Dk. 86 Bilal Özhan), Güney Tutcuoğlu (Dk. 46 Oktay Aydın), Barış Sağır  ve Çağrı Tekin ilk 11’i ile çıktı.
İlk yarısı kontrollü geçen maçta taraflar aradıkları golü bulamadı.
Maçın ilk devresi 0 - 0 berabere tamamlandı.
Maçın ikinci yarısında etkili olan taraf Van Büyükşehir Belediyespor oldu.
Dakikalar 58’i gösterdiğinde Van Büyükşehir Belediyespor’da Yakup Demir, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 0 - 1.
Bu golden sonra ev sahibi ekip beraberlik golü için, Van Büyükşehir Belediyespor ise ikinci gol için ataklarını geliştirdi.
Dakikalar 84’ü gösterdiğinde ani gelişen Van Büyükşehir Belediyespor atağında bu kez Çağrı Tekin topu Kemerspor ağlarına taktı. 0 - 2.
Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Van Büyükşehir Belediyespor sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.
Kemerspor 3 puanda kalırken, Van Büyükşehir Belediyespor ise puanını 4’e yükseltti.

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi