20 ilçeye hükümet konağı yapılacak

Van Milletvekili Fatih Çiftçi, Van'ın Özalp ilçesinin de içerisinde yer aldığı Türkiye'nin farklı illerine bağlı 20 ilçeye yeni hükümet konağı binalarının yapılacağını söyledi.

VAN 23.04.2014 23:40:42 0
20 ilçeye hükümet konağı yapılacak
Tarih: 01.01.0001 00:00
Yazılı bir açıklama yayınlayan AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, Türkiye genelinde 74 ilçenin daha modern hükümet konaklarına kavuşması için başlatılan çalışmaların sürdürüldüğünü ve bu çalışmalara ilaveten 20 ilçeye daha hükümet konakları yapılacağını belirtti.

Açıklamada, "Bu kapsamda Yüreğir (Adana), Kepez (Antalya), Çavdır (Burdur), Lapseki (Çanakkale), Korgun (Çankırı), Merkez (Elazığ), Çat (Erzurum), Nurdağı (Gaziantep), Elbistan (Kahramanmaraş), Tosya (Kastamonu), Emirgazi (Konya), Pütürge-Darende (Malatya), Kızıltepe (Mardin), Şarkışla (Sivas), Baykan (Siirt), Zile (Tokat), Of (Trabzon), Çekerek (Yozgat) ve Özalp (Van) ilçelerine yapılacak yeni hükümet konakları İçişleri Bakanlığımızın 2014 yılı ek projeleri olup, 20 ilçenin hükümet konağına bu yıl 21 milyon 250 bin TL bütçe ayrılmıştır." denildi.

Çiftçi, Van'ın Gürpınar ilçesindeki hükümet konağı binası için de bu yıl bir milyon lira ödenek ayrıldığını belirtti. (Hacı Yılmaz - İLKHA)