Salih Akman Seyrantepe'de büyük ilgi gördü

Seçim çalışmasına aralıksız devam eden AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Salih Akman, ziyaret ettiği Seyrantepe Mahallesi’nde büyük bir coşkuyla karşılandı.

TUŞBA 20.03.2019 19:12:01 0
Salih Akman Seyrantepe'de büyük ilgi gördü
Tarih: 01.01.0001 00:00

         AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Salih Akman, selim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında bu seferki durağı Seyrantepe Mahallesi oldu.
Mahalle ziyaretlerinde, Salih Akman’a AK Parti MKYK Üyesi Esma Özdemir, Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Günini, Kadın Kolları Başkanı Hacer Şevin Altın, belediye meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti.
Seyrantepe sakinleri tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan  Salih Akman ve ekibi, mahalleliler ile sohbet etti ve sorunlarını dinledi.


          SEYRANTEPE’YE SALİH AKMAN SÖZÜ
Seçildiği takdirde tüm sıkıntıların giderilmesi için çalışmalara hemen başlayacağı sözünü veren Akman, “Seyrantepe’yi bam başka bir mahalle yapacağım.  Seyrantepe mahallesinde kalan insanlar sıcakkanlı, güler yüzlü ve samimi insanlardır. Onlar hizmettin en iyisini hak ediyorlar” dedi.


           İSTİDAM OLUŞTURMAK İÇİN TÜM İMKANLARI ZORLAYACAĞIZ
Mağdur, ihtiyaç sahibi ailelere birebir ilgileneceğini söyleyen Akman, “Gezdiğimahallelerde hizmet olarak halkın en çok yeşil alan, çocuk parkı istiyor. Talep olarak karşımıza çıkan en önemli sorun ise işsizlik. Biz de işsizliğin çözülmesi ve gençlerimizin iş sahibi olması için elimizden gelenden fazlasını yaparak, tüm imkanlarımızı zorlayacağız” diyerek söz verdi.


           ÇOCUKLARIN VE KADINLARIN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ
Ekmek yapan kadınların yanında sıcak tandır ekmeğini alıp mahalledeki çocuklarla paylaşan Akman, “Taze ekmek kokusuyla sizlere geliyorum” dedi.  Çocukların neşesine ortak olan Akman, çocukların, kadınların geleceğine sahip çıkacaklarını aktardı.
Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Akman, gençlerle uzun uzun sohbet ederek onların dertlerini, sorunlarını dinledi. Yaşlı nenelerin, dedelerin dualarını alan Akman, yaşlılarımızın, çocuklarımızın ve gençlerimizin hatırına herkesin oyunu gönül belediyeciliğinden, yani AK Parti’den yana kullanmasını istedi.