Instagram'a sesli mesaj özelliği geldi

WhatsApp'da bulunan sesli mesaj özelliği, sıkça kullanılan Instagram DM'ye de geldi.

TEKNOLOJİ 11.12.2018 17:25:26 0
Instagram'a sesli mesaj özelliği geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Instagram, yakın zamanda Direct Message'da yaptığı güncelleştirmeler ile kullanıcıların beğenisini toplamıştı ve dün gün içerisinde yayınlanan bir güncelleme ile uygulamaya sesli mesaj özelliği de geldi. 

Webtekno'nun haberine göre artık kullanıcılar birbirlerine sadece ses dosyası biçiminde mesajlar gönderebiliyor ve konuşmaları daha etkileşimli bir hale getirebiliyorlar.

‘EN ÇOK SÜRÜCÜLERİN İŞİNE YARAYACAK GİBİ'

Sesli mesaj özelliğinin Instagram'ın sohbet kısmı Direct Message'a gelmiş olması en çok sürücülerin işine yarayacak gibi gözüküyor zirâ araç sürerken akıllı telefonlarla uğraşmak hem oldukça dikkat dağıtıcı bir eylem hem de kazalara yol açabilmesi sebebiyle bir suç niteliği taşıyor.

Instagram'ın son zamanlarda yaptığı yeniliklerin ve güncellemelerin daha çok Direct Message üzerine olması, kullanıcıların Instagram'da yaptıkları sohbetler için istedikleri etkileşim içerikli yeniliklere cevap niteliği taşıyor. Birçok kullanıcının uzun mesajlar atmak yerine sesli mesajı tercih ederek, Instagram üzerindeki konuşmalarını daha kolay hale getireceğini düşünüyoruz.