Yanal'ı beklerken fikstür geldi geçti!

Akhisarspor mağlubiyetinin ardından herhangi bir hareketliliğin olmadığı Fenerbahçe’nin sosyal medya hesabından dün fikstür paylaşımı yapılması taraftarı kızdırdı.

SPOR 11.12.2018 17:37:03 0
Yanal'ı beklerken fikstür geldi geçti!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Nefeslerini tutmuş bir şekilde teknik direktörlüğe Ersun Yanal’ın getirildiğinin açıklanmasını bekleyen Fenerbahçe taraftarı, iki gündür ‘uyuyan’ sosyal medya hesabından fikstür paylaşılınca çileden çıktı. Beklenen açıklamanın gelmemesine isyan eden Sarı-Lacivertliler, paylaşımı yorum bombardımanına tuttu.

Akhisarspor mağlubiyetinin ardından gerilimin daha da arttığı Fenerbahçe’de dün ilginç bir olay yaşandı… Tribünlerin takımın başında görmek istediği Ersun Yanal ile önceki gün ikinci buluşmanın gerçekleşmesi, el sıkışma aşamasına gelen tarafların detayları görüşmeyi ise bir gün sonraya bırakması nedeniyle Sarı-Lacivertli camia dün Yanal’a kilitlenmiş durumdaydı. Kulübün sosyal medya hesaplarını takip edenler, “Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Ersun Yanal” şeklinde bir paylaşım beklentisi içerisindeydi. Akhisarspor maçının ardından suskun kalan kulübün sosyal medya hesabından bir paylaşım geldi ancak o paylaşım ‘iyi haber’ bekleyen taraftarı mutlu etmek şöyle dursun, sinirleri daha da gerdi.

Mesajın içeriği futbol, basketbol ve voleybol takımlarının bu haftaki maçlarının fikstürü olunca paylaşıma bir anda binlerce yorum yapıldı. Tepkisine yine sosyal medya üzerinden gösteren taraftarlar, “Elim ayağım titredi”, “Dayanamıyorum artık, kalbim kaldırmıyor. Ersun Hoca’yı bekliyoruz, haftanın fikstürünü yolluyorlar. Adalet mi bu?”, “Başımdan aşağı kaynar sular döküldü” gibi ifadeler kullandı. Bu arada Ersun Yanal konusunda son aşamaya gelen Fenerbahçe’nin anlaşmayı açıklaması an meselesi.