Vanspor'dan kritik 3 puan

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden ve şampiyonluk mücadelesi veren Van Büyükşehir Belediyespor, zorlu Alibeyköyspor deplasmanından 1 – 0'lık galibiyetle ayrılarak, kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

SPOR 2.02.2019 20:53:36 0
Vanspor'dan kritik 3 puan
Tarih: 01.01.0001 00:00

Zirve mücadelesi veren ve ligin ikinci devresine Teknik Direktör değişikliği ile başlayan Van Büyükşehir Belediyespor, çıkışını devam ettiriyor.
İkinci devre müsabakalarında çıktığı 3 maçtan 7 puan toplayan Van Büyükşehir Belediyespor, zirve ortağı olmayı sürdürüyor.
Deplasmanda kritik Alibeyköyspor karşısına çıkan Van Büyükşehir Belediyespor, zorlu maçtan galibiyetle ayrılmayı başardı.
Alibeyköyspor sahaya Gökhan Yenigün, Feyyaz Alış (Dk. 65 Burak Baba), Mehmet Yıldızaç, Mücahit Çakır, Metehan Mimaroğlu, Hasan Üstübücü (Dk. 46Mert Somay), Safa Çağlar, Şahinali Terzi, Mustafa Cevret (Dk.37 Suat Mede), Salih Tunar ve Fatih Şerifoğlu ile çıkarken, Van Büyükşehir Belediyespor ise sahaya Salih Şenbaş, Samet Cantürk, Burçak Özkanca, Barış Gök, Yakup Demir (Dk. 41 Şerif Doğan), Batuhan Er, Serdar Cansu, Mesut Saray (Dk. 79 Sedat Komi), Güney Tutcuoğlu, Barış Sağır ve Umut Koray Öz (Dk. 61 Emrah Tacir) ile çıktı.
Van Büyükşehir Belediyespor, aradığı golü 22. dakikada Güney Tutcuoğlu ile buldu.
Bu golün ardından rakibine gol şansı tanımayan Van Büyükşehir Belediyespor, zorlu deplasmandan 1 – 0 galibiyetle ayrılarak hanesine 3 puan yazdırdı. Puanını 33'e çıkaran Van Büyükşehir Belediyespor, önümüzdeki hafta da aynı puana sahip olduğu Esenler Erokspor'u konuk edecek. Bu maç, zirve sıralamasında büyük bir önem taşıyacak. Haber: Umut Tarhan

Vanspor'dan kritik 3 puan