Taraftar gruplarından maça davet…

B.Vanspor’un fanatik taraftar grupları olan, Gölkentliler ile Kara Kobralar, Pazar günü oynacak olan B.Vanspor ile Erokspor maçına tüm taraftarları davet etti. Grup Başkanları Nevzat Aslan ile Mürsel Demir, maçı izlemeye değil, takıma des

SPOR 9.02.2019 10:29:05 0
Taraftar gruplarından maça davet…
Tarih: 01.01.0001 00:00

 B.Vanspor’un ateşleyici taraftar grupları olarak bilinen Grup Kara Kobralar ve Gölkentliler Grubu, Pazar günü yine takımın yanında yer alacak.


           Grup Kara Kobralar Başkanı Mürsel Demir ile Gölkentliler Grubu Başkanı Nevzat Aslan, Pazar günü saat 13:00’te oynanacak olan B.Vanspor-Erokspor maçının altı puan değerinde olduğunu ifade ettiler.


           Maçı izlemeye değil, B.Vanspor’a destek olmaya gideceklerini belirten Demir ve Aslan, “Erokspor maçında alınacak olan 3 puan, aynı zamanda Erokspor’un da kaybedeceği üç puan anlamı taşıyor. Çünkü Erokspor ve B.Vanspor’un puanları aynı ve Erokspor averajla üçüncü sırada yer alırken, bizim takım da hemen onun altında bulunuyor. Bu maçı mutlaka kazanmalıyız. O yüzden taraftarlarımızı da maça bekliyoruz. İnşallah Erokspor maçında iyi bir oyun ortaya koyar ve B.Vanspor’un galip gelmesine katkı sunarız” ifadelerini kullandılar.


         Öte yandan Cumartesi-Pazar günü (bugün-yarın) grupta önemli maçlar oynanacak. Zirve mücadelesi veren takımlar ve küme düşmeme mücadelesi veren takımların maçları büyük önem taşıyor.