B.Vanspor’un kritik maçı yarın…

B.Vanspor, yarın saat 13.00’te evinde oynayacağı kritik Altındağ Belediyespor maçına hazır. Karşılaşmayı orta hakem Erdem Mertoğlu yönetecek.

SPOR 23.02.2019 11:04:41 0
B.Vanspor’un kritik maçı yarın…
Tarih: 01.01.0001 00:00

     TFF 3. Lig 2. Grupta 23. Hafta karşılaşmaları bugün ve yarın oynanacak.
18 Takımın mücadele ettiği grupta ilk karşılaşma bugün, son 8 karşılaşma ise yarın oynanacak. Bugün ilk karşılaşmada saat 13.30’da Sultanbeylispor Osmaniyespor’u konuk edecek.


        Yarın oynanacak olan karşılaşmalarda ise, Lider Kırşehir Belediyespor deplasmanda Karşıyaka’ya konuk olurken, Esenler Erokspor ise Kemerspor’a konuk olacak.
 B.Vanspor ise grupta 2. Sırada bulunan Altındağ Belediyespor’u konuk edecek.


        Yarın oynayacağı kritik Altındağ Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlayan B.Vanspor, karşılaşmaya galibiyet için çıkacak.
Yarın saat 13.00’te başlayacak olan ve zirve mücadelesi veren 2 takımın mücadelesini orta hakem Erdem Mertoğlu yönetecek.


         Ligin ilk devresinde Ankara’da oynanan ilk karşılaşmayı B.Vanspor 3-0 kazanmıştı. B.Vanspor 34 puanla 5. Sırada yer alırken, Altındağ Belediyespor ise 38 puanla 2. Sırada yer alıyor.
B.Vanspor ligin 24. Haftasında ise deplasman da Kızılcabölükspor’a konuk olurken, Lider Kırşehir Belediyespor evinde Kemerspor’u, Altındağ Belediyespor Karşıyaka’yı ve Esenler Erokspor ise Alibeyköyspor’u konuk edecek.


       B.Vanspor için şampiyonluk yolunda önemli olan Altındağ Belediyespor karşılaşması için taraftarlardan da maça davetler yapılıyor.
Kendi sahasında mağlubiyeti olmayan kırmızı siyahlı ekibin, bu maçta da bunu sürdürmesi ve maçtan galibiyetle ayrılması bekleniliyor.