B.Vanspor’da golcüler oynamayacak

B.Vanspor, Pazar günü saat 13.30’da Karşıyaka deplasmanına golcülerinden yoksun çıkacak. Söz konusu maçta yeni transfer golcü Batuhan Er ile B.Vanspor’un forveti Çağrı Tekin forma giyemeyecek. İleri uç oyuncularının forma giyemeyecek

SPOR 18.01.2019 11:11:04 0
B.Vanspor’da golcüler oynamayacak
Tarih: 01.01.0001 00:00

TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor, Pazar günü İzmir’de Karşıyaka ile saat 13.30’da karşılaşacak. Tek hedefi galibiyet olan kırmızı-siyahlı takımda golcüler forma giyemeyecek.


            B.Vanspor’un, yeni transferi ve TFF 3. Lig 1. Grup’ta gol kralı olan Batuhan Er kırmızı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Karabel Karaköprü Belediyespor’dan transfer edilen Batuhan, attığı 12 golle en golcü kimliğe sahip bir isim olarak dikkat çekiyordu.


           Önceki sezon Anagold 24 Erzincanspor’da forma giyen, ardından Karbel Karaköprü Belediyespor’da oynayan ve golcü kimliğiyle bilinen Batuhan Er, iki hafta önce B.Vanspor’a transfer olmuştu.


         B.Vanspor Pazar günü Karşıyaka maçına Batuhan’ın yanı sıra forvette oynayan Çağrı Tekin’den de yoksun çıkacak.
Çağrı’nın sakat olması, Batuhan’ın da kırmızı kart cezalısı olmasından dolayı, B.Vanspor gol yollarında sıkıntı çekecek.
B.Vanspor taraftarı ise özellikle ikinci devrenin ilk maçında golcü kimliğiyle bilinen Batuhan’ın forma giyemeyecek olmasının takım açısından dezavantaj olduğunu vurguluyor.Van Bölge Gazetesi