B.Vanspor taraftarı hep takımının yanında…

B.Vanspor’un fanatik taraftar grupları olarak bilinen Grup Kara Kobralar ve Gölkentliler, B.Vanspor’u deplasman maçlarında da yalnız bırakmıyor.

SPOR 5.02.2019 11:08:57 0
B.Vanspor taraftarı hep takımının yanında…
Tarih: 01.01.0001 00:00

   B.Vanspor’un İstanbul’da Alibeyköyspor’la oynayıp 1-0 kazandığı maçta, taraftarlar takımı yalnız bırakmadı. Grup Kara Kobralar ve Gölkentliler, B.Vanspor’u yalnız bırakmayarak, 90 dakika boyunca destekledi.
İki grup temsilcilerinin yanı sıra İstanbul’daki bazı Vanlı taraftarlar da B.Vanspor’u destekledi. Ancak B.Vanspor için sadece 50 kişilik bir kontenjan ayrılmasından dolayı birçok taraftarın da sahaya giremeyip döndüğü belirtildi.


       Taraftarlar ise takımın galibiyetinin sevindirici olduğunu söyleyerek, “B.Vanspor ile lider Kırşehir Belediyespor arasında 6 puanlık bir fark bulunuyor. Bu fark rahat kapatılabilir. Yeter ki bizler seri galibiyetler alabilelim. B.Vanspor eğer seri galibiyetler alırsa bu sezon bir üst lige çıkma şansı yakalar. Bu hafta Kırşehir Belediyespor evinde Sultanbeyli Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek, 39 puanla liderliğini korudu. Altındağ Bleediyespor ise Adıyaman 1954’sporu 2-0 yenerek 36 puanla ikinci sıradaki yerini korurken, Esenler Erokspor evinde Elaziz Belediyespor’u 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek, 33 puanla üçüncü sıraya yükseldi. Yani bizim B.Vanspor ile Erokspor’un puanı aynı. Fakat Çatalcaspor da deplasmanda Osmaniyespor’u 2-1 yenerek bizimle aynı puanda, ama beşinci sırada bulunuyor. Bizim takımın şansızlığı ise zirveye oynayan tüm takımların kazanması. Yani Kırşehir, Altındağ, Erok, Çatalca, Kızılcabölükspor hepsi bu hafta kazandı. O yüzden bizim artık başarıyı yakalamamız için seri galibiyet almamız gerekiyor” yorumunda bulundular.Van Bölge Gazetesi