B.Vanspor, lidere bileniyor

B.Vanspor Pazar günü deplasmanda Lider Kırşehir Belediyespor’a konuk olacak. Altı puan değerindeki karşılaşma için hem Van’dan hem de İstanbul’dan çok sayıda taraftarın Kırşehir’e gideceği belirtiliyor. Söz konusu maç, TRT Kürd

SPOR 14.02.2019 10:04:24 0
B.Vanspor, lidere bileniyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

    TFF 3. Lig 2. Grupta 22. Hafta karşılaşmaları Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak. Ligin 2. Devresinin ilk 3 haftasında puan kaybı yaşayan zirve takımları, hem zirveye hem de Play Offa yeni ortaklar kazandırdı.
 Geçen hafta Lider Kırşehir haftayı 3, B.Vanspor, Altındağ Belediyespor Kızılcabölükspor ve Esenler Erokspor 2 puan kaybıyla kapattı.


             Ligin 22. Haftasında kritik karşılaşmalar oynanacak. Lider Kırşehir Belediyespor sahasında güçlü rakibi B.Vanspor’u konuk ederken, Altındağ Belediyespor Elaziz Belediyespor’u ve Esenler Erokspor ise Karşıyaka’ı konuk edecek.


          Pazar deplasman da oynayacağı Lider Kırşehir Belediyespor maçı için kendi tesislerinde sıkı bir çalışma yürüten B.Vanspor, bu maçı kazanıyp yoluna devam etmenin hesaplarını yapıyor.
Teknik direktör Hasan Erkin Şimşir nezaretinde hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlı ekibin Cuma günü Kırşehir’e gitmesi bekleniliyor.


         Kendi sahalarında mağlup olmayan ve Şampiyonluk mücadelesi veren 2 takımın karşılaşması Pazar günü saat 13.30’da başlayacak.
Karşılaşmayı TRT Kürdi kanalı canlı yayınlayacak. Bu önemli karşılaşma için hem Van’dan hemde İstanbul’dan çok sayıda taraftarın B.Vanspor’a destek için Kırşehir’e gitmesi bekleniliyor. Ligin 5. Haftasında Van’da oynanan ilk karşılaşma 2-2 sonuçlanmıştı.


          Ligin 21. Haftasında B.Vanspor sahasında Esenler Erokspor’la 0-0 kalırken, Lider Kırşehir Belediyespor ise deplasmanda Elaziz Belediyespor’a 2-0 mağlup olmuştu.
B.Vanspor ligin 23. Haftasında ise grupta 2. Sırada yer alan Altındağ Belediyespor’u konuk edecek.Van Bölge Gazetesi