B.Vanspor hazırlıklarını sürdürüyor

Pazar günü lig maçında Düzcespor'u konuk edecek olan B.Vanspor, 19 Aralık Çarşamba günü ise Kupa maçında Boluspor'u konuk edecek. Kırmızı siyahlı ekip lig maçını mutlaka kazanmak isterken, kupa maçında ise turu atlamasa bile

SPOR 13.12.2018 20:11:54 0
B.Vanspor hazırlıklarını sürdürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

   TFF 3. Ligde ilk devrenin son karşılaşmaları Cumartesi Pazar günleri, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşmaları ise 19 Aralık Çarşamba günü oynanacak.


             Pazar günü saat 13.00'te lig maçında Düzcespor'u konuk edecek olan B.Vanspor, 19 Aralık Çarşamba günü ise saat 13.00'te Kupa maçında Boluspor'u konuk edecek.  Bu 2 önemli maç için kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlı ekip, özellikle Düzcespor maçını kazanarak devreyi galibiyet ve zirveden kopmadan kapatmak istiyor.


        Ligde ilk devrenin son kupada ise 5. Turun 2. Maçına çıkacak olan kırmızı siyahlılar teknik direktör Turgay Karatekin nezaretinde hazırlanıyor.


       Feyyaz Uçar'dan boşalan teknik direktörlük görevini yürüten Turgay Karatekin, hem lig hem de kupa maçı için hazırlıklarımız devam ediyor.


        Önceliğimiz lig maçı diyen Karatekin, "İnşallah 2 maçta da sahadan galibiyetle ayrılır taraftarlarımızın yüzünü güldürürüz. Bu çerçevede hafta boyunca sıkı bir çalışma yürüttük. Yarın yapacağımız ter idmanı ardından ilk maçımız olan Düzcespor maç saatini beklemeye başlayacağız. Tüm taraftarlarımızı takımımıza destek için Pazar günü maça bekliyoruz" dedi.


       B.Vanspor Düzcespor karşılaşması Pazar günü saat 13.00'te başlayacak. Bu karşılaşma için taraftarlarda stada daha çok taraftar çekmenin çalışmalarını yapıyor.


           B.Vanspor 23 puanla 6. Sırada yer alırken, Düzcespor ise 22 puanla 10. Sırada yer alıyor. Ligin 16. Haftasında B.Vanspor deplasmanda Elaziz Belediyespor'a 1-0 mağlup olurken, Düzcespor ise evinde Osmaniyespor'a 2-0 mağlup oldu. Geçtiğimiz haftayı mağlubiyetle kapatan 2 takımın karşılaşmasını orta hakem, Volkan Şeker yönetecek.


        Düzcespor maçı ardından Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'u konuk edecek olan B.Vanspor, hem ligin ilk devresini hem de kupadaki 2. Maçını tamamlamış olacak.


             Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçı ardından kısa bir tatil dönemi geçirecek olan kırmızı siyahlı ekip, daha sonra belirlenecek olan kamp bölgesinde toplanarak ligin 2. Devresi için hazırlıklarına başlayacak.
Geride bırakılan 16 haftalık maç maratonunda 5 galibiyet 8 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan kırmızı siyahlılar 23 puanla 6. Sırada yer alıyor.


          B.Vanspor grupta yer alan 18 takım içinde sahasında mağlubiyet yaşamayan tek takım olarak görünüyor.
TFF 3. Ligde ligin 2. Devre karşılaşmaları 20 Ocak 2019 Pazar günü başlayacak.Van Bölge Gazetesi