Vanlı yönetmen Orhan An’dan Abalı için özel klip…

Van’da yaklaşık 20 yıldır televizyon programcılığı ve film yönetmenliği yapan, bugüne de yedi film yöneten Orhan An, Van’ın Gevaş İlçesi’nde bulunan Abalı Kayak Merkezi için ücretsiz bir tanıtım klibi hazırladı. You Tube sites

SİYASET 13.03.2019 10:34:45 0
Vanlı yönetmen Orhan An’dan Abalı için özel klip…
Tarih: 01.01.0001 00:00

  Van’da kendi imkanları ile filmler çeken ve yönetmenliğini yapan Orhan An, son olarak Gevaş İlçesi’ndeki Abalı Kayak Merkezi için, drone kameraların da kullanıldığı bir tanıtım klibi hazırladı.
Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından işletilen ve 2010 yılından beri teleski ve telesiyej bölümleri ile hizmet veren Abalı Kayak Merkezi, Vanlı yönetmen Orhan An’ın profesyonel çekimleri ile tanıtılıyor.
Orhan An tarafından ilk kez bu denli kapsamlı bir tanıtımı yapılan Abalı Kayak Merkezi’nin tanıtım görsellerinde drone kamera, el kamerası ve tablet bilgisayar çekimleri yer aldı.


              Kayak merkezinin tanıtımı için hiçbir ücret talep etmeden çekimler gerçekleştirdiğini ve sosyal medya aracılığıyla paylaştığını belirten Orhan An, “Gazeteci dostum Bişar Ulutaş ile birlikte, 9 Mart 2019 Cumartesi günü Abalı’ya gittik. Yolculuk esnasındaki görseller ve Abalı’daki detaylı çekimlerle çok güzel bir görsel klip hazırladık. Bunu sosyal medyada paylaştıktan sonra gerek Van’dan, gerekse Van dışından birçok kişi tarafından beğeni telefonları aldık. Amacımız Van’ı güzel yönleri ile tanıtmaktır. Gevaş’taki Abalı Kayak Merkezi ile ilgili en son yaklaşık 12 yıl önce küçük bir görsel hazırlamıştık. O günden bugüne kadar hiçbir özel tanıtım yapılmadı. Bizler de kendi imkanlarımız ile böyle bir tanıtım klibi hazırladık. Bundan sonra da inşallah Van için güzel tanıtım projelerimiz olacak” dedi.


            Öte yandan; Vanlı Yönetmen Orhan An’ın Kanlı Yol, Dar Geçit, Helin, Vasiyet, Üç Damla Gözyaşı, Çalınan Umutlar adlı filmleri bulunuyor.
Orhan An’ın özellikle Van’da kentin kanayan yarası haline gelen madde bağımlılığına dikkat çekmek için yazıp yönettiği ve aynı zamanda rol aldığı ‘Çalınan Umutlar’ filminin ikinci serisinin büyük beğeni aldığı belirtiliyor.Van Bölge Gazetesi