Van'da teknoloji semineri

İpekyolu Belediyesi, Türkiye Bilişim Derneği ile birlikte “Teknoloji Trendler ve Van’ın Dijital Yolculuğu” adlı seminer düzenleyecek.

SİYASET 14.01.2019 14:28:09 0
Van'da teknoloji semineri
Tarih: 01.01.0001 00:00

15 Ocak Salı günü (bugün) saat 14.00-17.00 aralığında gerçekleşecek seminerde Ankara ve İstanbul’dan bilişim ve dijital konularda uzmanlar konuşacak. Van’ın genç nüfusu ile yakın coğrafyanın “Bilişim Üssü” olma projesi, gençlerin bilişimi ve dijital teknolojileri kullanarak iş bulmaları, girişimci olmaları yönünde neler yapılabileceği gibi konuların konuşulacağı seminerde Van özelinde nelerin yapılabileceği de tartışılacak. 
İpekyolu Belediyesi ve Türkiye Bilişim Derneğinin ortaklaşa hazırladıkları projeyi Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) destekliyor.
Seminerin Hedef Kitlesi şu şekilde açıklandı: Kamu ve özel sektör yöneticileri, çalışanlar, işinde teknoloji ve interneti kullanmak isteyenler, üniversite öğrencileri, akademisyenler, bilişim ve fen öğretmenleri, insan kaynakları yöneticileri, kurumların ar-ge – strateji – iş geliştirme çalışanları, satış ve pazarlama uzmanları, vb. 
İpekyolu Belediyesi ve Türkiye Bilişim Derneği Van Şubesi İşbirliğiyle bugün gerçekleştirilecek olan Seminerin yeri İpekyolu Belediyesi Konferans Salonu olarak açıklandı. Seminerin programı ise şöyle;

14.00-14.30 Açılış Konuşmaları 

14.30-15.30 İlker Tabak- 31. Dönem TBD Başkanı ve 32. Dönem Onur Kurulu Üyesi, Hacettepe Mezunları Derneği Başkanı  (Skype)

•Türkiye’nin Dijital Gündemi Nedir ve Sizin Gündeminiz Ne Olmalıdır? 

•Yakın Coğrafyanın Bilişim Üssü: Van 

•İstihdam ve girişimcilik fırsatları 

M. Yalçın Parmaksız, Beyazperde.com Genel Müdürü, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Google Analytics Kitabı Yazarı (Skype)

•Ticareti Yeniden Düşünmek ve Internetten Müşteri Bulmak 

•Google İşinizde Etkin Kullanmak ve Kariyer Fırsatları

15. 30- 17.00 Levent Karadağ, Geleceği Kodlayan 65 Vanlı Proje Koordinatörü, Dijital Stratejist

•Teknolojide Yeni Trendler ve Dünya Çocukları Geleceğe Nasıl Hazırlıyor? 

•Van’dan Dünyaya Örnek Proje “Geleceği Kodlayan 65 Vanlı”

•Van Özelinde Bilişim ile Girişimcilik ve İstihdam Politikaları

•TBD Van Şubesi 2019 Stratejileri

/ Prestij Haber Merkezi