KİMLERE ŞEYTAN KİSVELİ İKİYÜZLÜLER DEDİ?

VAN MİLLETVEKİLİ KEREM ALTUN’UN BASIN AÇIKLAMASI

SİYASET 27.01.2019 22:03:14 0
KİMLERE ŞEYTAN KİSVELİ İKİYÜZLÜLER DEDİ?
Tarih: 01.01.0001 00:00

 

KİMLERE ŞEYTAN KİSVELİ İKİYÜZLÜLER DEDİ?

AK parti eski milletvekili kerem Altun yaptığı yazılı basın açıklamasında yerel seçimlere yönelik düşüncelerini ifade etti Altun dolaylı imalarda da bulundu.

İmalı sözlerinin kime yâda kimlere yönelik olduğu merak konusu oldu!

İşte o basın açıklamasının tamamı..

DEĞERLİ HEMŞERİLERİM

Ülkemizde 31 Mart 2019 tarihinde ‘’YEREL YÖNETİM SEÇİMLERİ’’ yapılacaktır.

Siyasi partiler yeni dönemde Şehrül-Emin sıfatıyla görev ve sorumluluk yüklenecek belediye başkan adaylarını belirlediler.

BU SEÇİMİN MİLLETİMİZE, VAN’IMIZA, ERÇİŞİMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM.

Aday belirleme sürecinde ‘’MÜRAACATIM OLMAMASINA RAĞMEN’’ Adım, değerli hemşerilerimin ısrarlı dillendirmeleri sonucu partimiz teşkilat kademelerinde değerlendirmeye alındığı bilgisi şahsıma ulaştı.

Öncelikle, canımdan aziz bildiğim başta vefalı Ercişli hemşerilerime, davamızı dava bilen, yolumuza yarenlik eden yol arkadaşlarıma, dostlarıma, akrabalarıma çok teşekkür ederim.

Biz sizi, siz olduğunuz için değil, Erciş’in geleceği için istiyoruz diyen yüzlerce insanın yüreğindeki sevgi, coşku, gayret, dua ve heyecana yok deme lüksümüz olamazdı.

Görev tevdi edilirse biz de hazırız; sadece elimizi değil, bedenimiz taşın altına koyarız dedik. Zira çoğu mağduriyetler yaşamış, acılar tatmış bu kadim Anadolu kenti ERCİŞİMİZE borcumuz vardı.

Şehir bizim, gelecek bizim… O halde temiz siyasetle şehrimizi birlikte yöneteceğiz, sorunlarımızı birlikte çözeceğiz dedik.

Zamana, mekâna, hizmete, umuda, vuslata merhaba diyecektik. Firavunlara, Karunlara, Hamanlara, Ebu Leheblere, Şeytan kisveli iki yüzlülere eyvallah demeden...

Sosyal hayatımızı felç eden, kör nefret ve linç kültürünü elimizin tersiyle iterek kültür hayatımızdan çıkaracaktık.

İnsanımızın ruhunu, kalbini, iradesini, şahsiyetini, doğal hayatını ihmal etmeyecektik. Bağnaz, kinci, takıntılı, saplantılı, tarafgir ve zalim duygulardan beslenmeyecek, kişisel ikbal ve menfaat üzerine siyaset yapmayacaktık.

Haklı siyasi davamıza en büyük zararı siyasi muhaliflerimiz değil, kendisini dava adamı sanan, riyakâr güruha fırsat vermeyecektik. Kişisel çıkarlara karşı vicdanların susmadığı bir kadro hareketi olacaktık.

Toplumumuzun ruh ve gönül dünyasına hitap eden siyaset zeminini ve yerelde demokratik bilinci güçlendiren birlik ve beraberliğimizin zihinsel iklimini oluşturan diyalog ve demokratik kazanımları heba etmeyecektik.

Gönül belediyeciliği ile gönüller almaya, kalbine kilit vuranın kapısını çalmaya, sanatı, kültürü, imarı, eğitimi ve huzurlu hayat tarzıyla insan odaklı, kimlikli MEDENİ BİR ŞEHİR İNŞA ETMEYE GELECEKTİK.

Kin, öfke, intikam, kibir, güç tutkusu, acımasız rekabet, merhametsizlik, bencillik, dünyevileşme ve Narsizm kavramlarını hayatımızdan çıkaracaktık.

Olmadı. Nasip değilmiş. Her işte bir hayır vardır inancımızı koruyoruz. Kimse bizden yanlış yapmayı, fevri davranmayı beklemesin. Doğru olanın, haklı olanın, hakikatin yanında olacağız.

Unutulmasın ! Erciş- VAN-TÜRKİYE her birimizden daha önemlidir.

Halkın gönlünde yer alacak, hizmet ve gönül belediyeciliği adaylarına başarılar diliyorum.

Siz saygıdeğer ERCİŞ halkını en kalbi duygularımla selamlıyorum. Haklarını helal etmelerini diliyorum. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.