İpekyolu Belediyesi’nden okullara spor malzemesi desteği…

İpekyolu Belediyesi sağlıklı nesiller yetiştirmek, gençleri spora özendirmek ve genç yetenekleri keşfetmek amacıyla spor malzemesi desteğinde bulundu.

SİYASET 21.02.2019 16:49:50 0
İpekyolu Belediyesi’nden okullara spor malzemesi desteği…
Tarih: 01.01.0001 00:00

        İpekyolu Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen spor malzemesi desteği töreninde spor malzemelerini öğrenciler adına okul idarecileri teslim aldı.

         Bu kapsamda ilçe sınırlarında buluna 103 ilkokul, ortaokul ve liselere okul başına 2 adet badminton top ve raketi, 5 adet futbol, 5 adet basketbol, 5 adet voleybol topları, 10 adet antrenman yeleği malzemelerinin yer aldığı setler hediye edildi.

           İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Karahan da törende yaptığı konuşmada okullarımıza her alanda destek olmak adına tüm imkanların seferber edildiğini vurgulayarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yönelik hizmetleri artırarak sürdürmeyi hedeflediklerini belirtti.

         Karahan ayrıca önümüzdeki günlerde de Futbol kaleleri, voleybol direk-fileleri ve basketbol potalarından oluşan spor malzemelerinin 10 okula dağıtımının yapılacağını da müjdeledi.  

Tören, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.