HALKTAN BAŞKAN SAY'A YOĞUN İLGİ

31 Mart Yerel seçimlere kısa bir zaman kala seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren, Adalet ve Kalkınma Partisi Ak Parti Edremit İlçe Belediye Başkan Adayı Av.İsmail SAY'a Edremit halkı tarafından her geçen gün ilgi bira

SİYASET 11.03.2019 18:58:34 0
HALKTAN BAŞKAN SAY'A YOĞUN İLGİ
Tarih: 01.01.0001 00:00


31 Mart Yerel seçimlere kısa bir zaman kala seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren, Adalet ve Kalkınma Partisi Ak Parti Edremit İlçe Belediye Başkan Adayı Av.İsmail SAY'a Edremit halkı tarafından her geçen gün ilgi biraz daha artıyor. 

"AŞURE DAĞITTI" 
Adalet ve kalkınma partisi Ak Parti Edremit ilçe Belediye başkan adayı Av.İsmail SAY'ın önceki gün Memur-Sen Toki ve Kavurma mahallerinde yaptığı aşure dağıttım programına halk yoğun ilgi gösterdi. 

SAY, Aşure dağıtım esnasında Memur-sen Toki ve Kavurma mahallelerinde yoğun ilgi ile karşılaşan SAY, Halkın yoğun ilgisi karşısında Edremit halkına teşekkür ederek, "Halkımızla birlikte aşure ikramımızı gerçekleştirdik. Aşure barışın kardeşliğin birlikteliğin sembolü olacaktır.  Yeni Edremit halkımızla çok daha güzel olacağını söyledi." 
Halkın ilgisi ile karşılaşan SAY, program sonrası vatandaşların kendisiyle fotoğraf çekinmek isteğini geri çevirmeyerek,  vatandaşlarla tek tek fotoğraf çektirmesi vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı. 

Bu arada halkın  sorunlarını ve taleplerini de yerinde dinleyen SAY, Yeni Edremit'ti geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçireceklerini dile getirerek, "Aşure barışın kardeşliğin birlikteliğin sembolü olacaktır. Yeni Edremit halkımızla çok daha güzel olacak halkımızın ilgilisi muhteşemdi. Bu tablo Yeni Edremit’in habercisidir. Halkımız Yeni Edremit’i heyecanla bekliyor." dedi.