B.Vanspor’un grubunda zorlu maçlar…

B.Vanspor’un mücadele ettiği TFF 3. Lig 2. Grupta bu hafta bir birinden zorlu maçlar oynanacak. Cumartesi ve Pazar günü oynanacak maçlarda, hem zirveye oynayanlar, hem de küme düşmeme mücadelesi veren takımlar puan veya puanlar için mücadel

SİYASET 7.02.2019 09:24:28 0
B.Vanspor’un grubunda zorlu maçlar…
Tarih: 01.01.0001 00:00

Geçtiğimiz hafta oynanan maçlarla 20. Hafta geride kalırken, 21. Haftada da zorlu maçlar oynanacak.

   Kırşehir Belediyespor geçen haftayı da galibiyetle kapatark, Sultanbeyli Belediyespor’u 2-1 mağlup etmiş ve 39 puanla liderliğini korumuştu.

   Grubun özellikle ilk devrenin sonlarında büyük çıkış yakalayan takımı olan Altındağ Bleediyespor da geçen hafta Adıyaman 1954’sporu 2-0 yenmiş ve 36 puanla ikinci sıradaki yerini korumuştu.

   B.Vanspor’un bu hafta ağırlayacağı Esenler Erokspor ise geçen haftayı en farklı galibiyetle kapatmış ve Elaziz Belediyespor’u 7-0 mağlup ederek, 33 puanla üçüncü sıraya yükselmişti.

   B.Vanspor deplasmandaki Alibeyköy galibiyeti ve puanını 33 yapıp averaj sonucu dördüncü sıraya yerleşmesinin ardından, Çatalcaspor ise deplasmanda Osmaniyespor’u 2-1 yenerek 33 puanla beşinci sıraya yerleşmişti.

   Öte yandan özellikle son haftaların başarılı takımı olan, ama ikinci devreye kötü başlayan Kızılcabölükspor da geçtiğimiz hafta evinde Yeni Orduspor’u 3-1 yenerek puanını 31 yapmış ve altıncı sırada yer almıştı.

  Bu maçlarda olduğu gibi diğer maçlarda da kıran kırana bir mücadele olmuştu.

  21. Hafta maçları ise bu hafta sürpriz sonuçlara gebe.

  Cumartesi günü Karşıyaka evinde Alibeyköyspor’u, Çatalcaspor ise Ofspor’u konuk edecek.

   Pazar günü ise lider Kırşehir Belediyespor deplasmanda Elaziz Belediyespor’un konuğu olurken, Altındağ Belediyespor da Sultanbeyli Belediyespor’un sahasında puan için mücadele edecek.

  Üçüncü sıradaki Erokspor, temsilcimiz B.Vanspor ile Van’da saat 13.00’te karşılaşırken, Kızılcabölükspor ise deplasmanda Adıyaman 1954spor ile karşılaşacak.

   Grubun son sırasındaki Bergama Belediyespor evinde grubun sondan üçüncü takımı olan Pazarspor’u yenerek küme düşmemeyi hedeflerken, yine grubun sondan ikinci takımı olan Kemerspor da Düzcespor deplasmanına gidecek.Bölge:Bişar Ulutaş