B.Vanspor Pazar günü, Pazar’ı ağırlıyor

B.Vanspor 17 Mart Pazar günü evinde Pazarspor’u konuk edecek. Kırmızı siyahlı takım için Play Off açısından önemli olan karşılaşma, saat 14.30’da başlayacak.

SİYASET 15.03.2019 11:07:09 0
B.Vanspor Pazar günü, Pazar’ı ağırlıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

  TFF 3. Lig 2. Grupta 27. Hafta karşılaşmaları Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak.
 18 Takımın mücadele edeceği ilk 3 karşılaşma Cumartesi oynanırken, son 6 karşılaşma ise Pazar günü oynanacak.
Ligin bitimine 8 haftalık bir maraton kaldı.
 18 Takımın mücadele ettiği grupta, Zirve, Play Off ve küme düşme potasında kopma olmadığından grupta yer alan tüm takımlar sahada kazanma adına mücadele etmeye devam ediyor.
 Sezon başından bu yana kopmanın yaşanmadığı grupta özellikle zirve ve Play Off mücadelelerinin ligin son haftasına kadar süreceği görülüyor.


           Ligin 27. Haftasında yine birbirinden kritik maçlar oynanacak. Cumartesi günü başlayacak olan 27. Hafta maçlarında Esenler Erokspor sahasında Altındağ Belediyespor’u konuk ederken, Sultanbeylispor ise Play Off potasında yer alan Çatalcaspor’u konuk edecek.
Bu 2 karşılaşmanın sonucu Pazar günü oynanacak diğer karşılaşmalara etkisi büyük olacak.
Pazar günü ise Lider Kırşehir Belediyespor deplasmanda Play Off hesapları yapan Düzcespor’a konuk olurken, Kızılcabölükspor ise deplasmanda küme düşme riski yaşayan Alibeyköyspor’a konuk olacak.


              Bir yandan Play Off mücadelesi veren diğer yandan ise matematiksel olarak zirve şansı olan B.Vanspor ve Yeni Orduspor zirve takımlarının oynayacağı maçları göz önünde bulundurarak maçlarını kazanmanın hesaplarını yapıyorlar.
B.Vanspor Pazar günü Pazarspor’u konuk ederken, Yeni Orduspor ise deplasmanda Adıyamanspor’a konuk olacak. Bu hafta oynanacak maçların son düdüğü çaldığında puan cetvelinde dengeler yeniden değişecek gibi görünüyor.
 Geçtiğimiz hafta deplasmanda Offspor’u 3-1 mağlup ederek moral bulan B.Vanspor, Pazar günü oynayacağı Pazarspor maçına sıkı bir şekilde hazırlandı.


            Sahasında galibiyete hasret olan B.Vanspor bu maçı kazanarak hem sahasında galibiyet zincirini kırmak hemde elindeki şansları değerlendirmek isteyecektir.
Ligin ilk devresinde Pazar’da oynanan ilk karşılaşma 1-1 sonuçlanmıştı.
 B.Vanspor 39 puanla 7. Sırada yer alırken, Pazarspor ise 33 puanla 13. Sırada yer alıyor.
 B.Vanspor-Pazarspor karşılaşması saat 14.30’da başlayacak.Van Bölge Gazetesi