Büyükşehir Adayı Takva’ya destek artıyor

AK Parti’nin Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva’ya destek ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Erçek beldesinin bilinen ailelerinden Ateş ailesi, Hacı Hüseyin Ateş öncülüğünde Takva’yı seçim bürosunda ziyaret etti.

SİYASET 4.01.2019 17:45:18 0
Büyükşehir Adayı Takva’ya destek artıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Adaylığı açıklandığı günden bu yana seçim çalışmalarını sürdüren Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Takva’ya ziyaretler hız kesmiyor.

   Bir taraftan alanda seçim çalışmalarını yürüten Takva, bir taraftan da gece geç saatlere kadar kendisini ziyaret edenler ile buluşuyor.

   Her gün kalabalık gruplar halinde Vanlılar ile buluşan Takva kentin önde gelen isimleri, aileleri, kuruluşları, dernekleri, STK’larını da ağırlıyor. Büyük ailelerin tam destek verdiği Takva’ya son destek ziyareti Erçek ilçesi’nin önemli ailelerinden Ateş ailesinden geldi.

   Erçek beldesinin bilinen ailelerinden Ateş ailesi, Hacı Hüseyin Ateş öncülüğünde Takva’yı seçim bürosunda ziyaret etti.

   Kalabalık bir grup ile Takva’ya başarılar dileyen Ateş ailesi, bu süreçte tam destek vereceğini de ilan etti. Takva’nın adaylığının da seçilmesi halinde başkanlığının da Van için büyük bir şans olduğunu vurgulayan Ateş ailesi mensupları, Takva’nın kente büyük hizmetler yapacağı yönündeki inançlarının tam olduğunu vurguladı.

   TAKVA: BU DESTEKLER BENİM İÇİN KIYMETLİ

  Takva, ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bu tür önemli ailelerden, önemli isimlerden gördüğü desteğin kendisi için kıymetli olduğunu vurguladı. Kalabalığa hitap ederek teşekkürlerini de ileten Takva: “Bugün burada olmanız benim için önemlidir, değerlidir. Bu bana ilk andan bu yana duyduğunuz güvenin işaretidir. İnşallah ben de size ve Van halkına karşı mahcup olmayacağım. İlk gün dediğim noktadayım. Halkın içinde olacağım, sıradan bir isim olacağım. Bu teveccühleriniz ve desteklerinizle başkanlık değil size hizmet eden bir isim olacağım. Sizlerin ve Van’ın beklentileri inşallah birlikte kazacağımız bu seçimin sonunda hayata geçecek” dedi.

   “KİMLİKLER, FARKLILIKLAR BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

   Kentin her köşesinden destekler gördüğünü de hatırlatan Takva, “Bizim için herkesin fikri, söyledikleri önemlidir. Bugün burada sizler ve sizin nezdinizde ailelerinizin, eşinizin, dostunuzun ifade ettikleri önemlidir. Şimdiden sorunları bizimle paylaşan hemşerilerimiz ile buluşup çözümleri birlikte yazıyoruz. Ben olaya bu perspektiften bakıyorum. Hiçbir zaman olaya sert bir siyaset yapma tarafıyla bakmadım. Kimliklerimiz, siyasi görüşlerimiz bizim için değerlidir. Bizim esas yapmamız gereken çok kimlikli, çok sesli ama hizmet odaklı bir yönetim modeli oluşturmaktır. Bu süreci kimseyi kırmadan, küstürmeden Van’a hizmet odaklı bir sürecin yürüdüğü şekilde yürütme gayreti içerisindeyiz” dedi.