Ak Parti Büyükşehir Adayı Takva gençlere misafir oldu, onlarla oyun oynadı

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necdet Takva, sıradışı bir seçim çalışması yapmayı sürdürüyor. Adaylığı açıklandığı günden bu yana sosyal medyada gençlerle pozitif bir iletişim kurmayı başaran Takva, bir günü

SİYASET 24.03.2019 18:35:33 0
Ak Parti Büyükşehir Adayı Takva gençlere misafir oldu, onlarla oyun oynadı
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva, seçim çalışmalarını sürdürmeye devam ederken, gençlere de özel zaman ayırmaya devam ediyor.

Adaylığı açıklandığı bu yandan bu yana söylemlerinde sürekli gençleri önceleyen, buluşan ve değerlendirmeler yapan Takva, dün gün boyunca gençlerle zaman geçirdi. Önceki gün üniversitede Nevruz kutlamalarına katılan, Nevruz ateşinden atlayıp bahar bayramını halaylarla kutlayan Takva, dün de üniversite öğrencilerinin davetiyle öğrenci evine geçti.

BAŞKANIM ÇAYA BİZE GELİN

Sosyal medya üzerinden kendisini çaya davet eden üniversiteli gençliğin davetini kurmayan Takva, hemen irtibata geçerek gençlerin evine gitti. Burada bir grup genç ile sohbet eden Takva, çay ve pasta eşliğinde gençlerle muhabet etti. Üniversite gençliğine gençlik yıllarını, üniversite hayatını anlatan Takva, burada yaptığı konuşmasında: "Gençler bizim en büyük zenginliğimiz ve enerjimiz sizsiniz. Seçim sürecimin başından bu yana bunu tekrarlıyorum. Tüm eleştirilere rağmen en çok gençlerle çalışmaya gayret gösterdim. Çünkü bizi, bu kenti kurtaracak olan gençlerimizdir. Van'ın, bölgenin, ülkenin başarılı gençelere ihtiyacı var. Sizlerin her biriniz başarılı siyasetçiler, bürokratlar, akademisyenler, öğretmenler, doktorlar, mühendisler olmanız lazım. Sizlerin toplumun beklentilerini bilen, inisiyatif alan gençler olmanız lazım. Bu amaçla çabalayın, daha şimdiden yönetim süreçlerine dahil olun. Geride kalmayın, olduğunu yeri ileriye taşıyan ekibin içinde kalın." dedi. Oldukça keyifli bir sohbet gerçekleştiren Takva, öğrencilerin merak ettiği soruları da tek tek cevapladı.

GENÇLERLE PLAYSTATION VE TAVLA OYNADI

Günün geride kalan bölümünde de gençlerle zaman geçiren Takva, bir playstation salonuna giderek burada futbol oyunu oynadı. Hem oyun oynayan hem de gençlerle sohbet eden Takva, o anları: "Gençlerle Playstation oynadık zevkliydi, Zalımlar da fena oynamıyorlar hani, kol bozuktu yoksa ben de çok iyi oynarım." şeklinde esprili bir dille paylaştı. Oyun salonunda ayrılan Takva, daha sonra kafelerde ve bir çok mekanda gençlerin masalarına konuk olup onlarla tavla da oynadı.