Parlak: "Ekibimizle beraber görevimizin başındayız”

T.C. Sağlık Bakanlığı Van İl Sağlık Müdürlüğü SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Parlak, geçtiğimiz günlerde hakklarında çıkan “ekibiyle birlikte görevinden alındı” söylentilerine ilişkin bas

SAĞLIK 25.03.2019 18:38:18 0
Parlak: "Ekibimizle beraber görevimizin başındayız”
Tarih: 01.01.0001 00:00

SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi İpekyolu Ek Hizmet Binasında yapılan basın açıklamasına Başhekim Doç. Dr. Mehmet Parlak, yardımcıları Uz. Dr. Cafer Alhan, Metin Erdem, Mali Hizmetler Müdürü Şehabettin Işık, Kalite ve Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Koç ve İpekyolu Ek Hizmet Binası Sorumlu Müdürü Abdurrahman Kaçmaz katıldı.
Başhekim Doç. Dr. Mehmet Parlak, ekibiyle birlikte yaptığı basın açıklamasında haklarında çıkan görevden alınma söylentilerine ilişkin yaptığı açıklamada; “Biz göreve başladığımız 14 aylık süre içerisinde gerçekten çok büyük, çok güzel işlere imza attık. Hastanede halkımıza, vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunumu anlamında çok çalışmalarımız oldu. Elbette hani bunu yaperken biz büyük bir hastaneyiz, 1500 yataklı, çevre illeri de dahil ettiğimiz zaman yaklaşık 2 buçuk milyon gibi bir nüfusa hizmet veriyoruz. Bunu da en üst düzeyde kaliteli şekilde sunmayı amaç edindik. Burada da zaten Sağlık Bakanlığı denetiminde kalite değerlendirme puanımız da 93 olarak belirlendi. Bu da bizim için çok büyük bir başarı. Son günlerde ben ve yardımcılarımın görevden alındığına dair bir takım haberler var, biz bunları duyduk. Biliyorsunuz 31 Mart’ta seçimler var, her seçim dönemlerinde bu tür haberler ortaya çıkabiliyor. Biz ekibimizle beraber görevimizin başındayız. Halkımıza, vatandaşlarımıza hizmet vermek için yine çalışmalarımızı yapacağız. Bu süreçte İpekyolu Ek Hizmet Binamızda 1’inci düzey acil servisimizi biz halkımızın hizmetine açtık, onun da tanıtımını yapacağız. Önümüzdeki günlerde devlet büyüklerimizin yoğunluk durumuna göre, ayakta kemoterapi merkezimiz var, hastanemiz içerisinde bunun da İnşallah açılışını gerçekleştireceğiz. Seçime yaklaşıyoruz, seçim döneminde de yine vatandaşlarımızın oy kullanmaları için Evde Sağlık Hizmerimiz kapsamında oy kullanacakları sandıklara transferlerini de gerçekleştireceğiz. Bu süreçte yine önümüzde bizi yoğun bir dönem bekliyor. Biz bu süre içerisinde çalışmalarımızı sonuna kadar vatandaşımıza kaliteli, iyi hizmet vermek üzere devam ettireceğiz. Bu tür haberlere itibar edilmemesi gerekiyor. Seçim döneminde üzerinde çok durduğumuz konular elbette ki değil, biz başarıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir takım çevreler temennilerini sanki habermiş gibi yansıtabiliyorlar, o konuda da kimsenin ciddiye almamasını öneriyorum” ifadelerini kullandı.
Haber: M Selim Kurt