İpekyolu Belediyesi’nin sosyal faaliyetleri sürüyor

İpekyolu Belediyesi çocuklara yönelik kültürel ve sosyal faaliyetlerini devam ettirirken, bu kez Holografik Gösteri “Meraklı Tilki ve Arkadaşları” da söz konusu faaliyetler arasında yer aldı. ekledi.

İPEKYOLU 12.03.2019 19:07:27 0
İpekyolu Belediyesi’nin sosyal faaliyetleri sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

   Engelsiz Yaşam Akademisi, Berivan Kültür Sanat Merkezi ve Erçek Yaşam Merkezi’nde 3 gün boyunca düzenlenen 5 seansta yaklaşık bin çocuğun izlediği gösteri, gerek içeriği gerekse görsel şovuyla büyük beğeni topladı.

         Senaryosu pedagog denetiminde yazılan ve kendi kültürümüze, değerlerimize uygun öğeler barındıran “Meraklı Tilki ve Arkadaşları” Hologram Gösterisi,  çocuk gelişimine zararlı hiç bir kelime ya da sahne barındırmama özelliğine sahip.

            Özel Transparan perdesi sayesinde kurulduğu alanın arka kısmını da gösterebilen bir yapıda olan ve çocukların karakterleri bulundukları mekanda karşılarındaymış gibi gösteren Holografik Gösteri sisteminde, özel gösterim perdesinin arkasına kurulan fon ve yerleştirilen Led ışıklarla, görüntünün derinlikli bir hal alması sağlanıyor. Böylece beyaz projeksiyon perdesinden kurtulan karakterleri izleyen çocuklar etkileyici bir film ve etkinlik deneyimi yaşıyor.