Aydın: İpekyolu’na hak ettiği hizmetleri gerçekleştireceğiz!

Ak Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı Muhsin Aydın, üçyüz bin nüfusu ve 50 mahallesi olan İpekyolu’na hak ettiği hizmetleri kazandırmak için zaman mefhumu gözetmeksizin çalışacaklarını belirtti.

İPEKYOLU 12.03.2019 20:11:54 0
Aydın: İpekyolu’na hak ettiği hizmetleri gerçekleştireceğiz!
Tarih: 01.01.0001 00:00

     31 Mart yerel seçimlerine üç haftalık bir süre kala siyasetçilerin çalışmaları devam ederken, Ak Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı Muhsin Aydın da mahalle mahalle çalışmalarını sürdürüyor.
 Aydın, mahalle mahalle, ev ev gezerek vatandaşlarımızın sorunlarını birinci ağızdan dinleyip çözüm için şimdiden projeler geliştiriyor.


           Şu ana kadar İldeki basın yayın kuruluşlarını, vakıf ve dernekleri, meslek odalarını ve  merkez mahallelerinin bir çoğunu gezen Aydın, kırsal mahalleleri de ziyaretini sürdürüyor.


          Belediye çalışmalarında mahalle farkı gözetmeksizin tüm mahallelere eşit oranda hizmet yapmayı taahhüt ettiklerini ifade eden   Muhsin Aydın, “İlçemizin  öncelikli problemlerinin yanı sıra ükemizin ve ilimizinde önde gelen sorunlarından biri  İşsizliktir. Bu  problem için etkin ve verimli olacak projeler hazırlıyoruz. Yakın bir zamanda tüm projelerimizi bir basın toplantısıyla halkımıza duyurmayı planlıyoruz. Projelerimiz, yediden yetmişe gençlerimize, yaşlılarımıza, bayanlarımıza her kesimden insanımıza hitap edecek. Tarım ve hayvancılıktan mikro krediye ve  spor tesislerine kadar, yöresel kültürümüzü yansıtacak çeşitli çalışmalarla hem insanımıza iş ve istihdam hemde ilçe ekonomisine katma değer sağlamayı planlamış bulunmaktayız. Bunun yanı sıra ilçemizin alt ve üst yapı sorunlarına köklü çözümler üretmeyi hedeflemekteyiz. Yine dar bir alana hapsolmuş ilçe merkezimizi daha geniş alanlara taşımayı düşünüyoruz. Yeşil kuşak projeleriyle ilçemize daha rahat nefes alacak büyük yüzölçümlü parklar ve mesire alanları yapmayı taahhüt ediyoruz” şeklinde konuştu.