Vanlı İş insanı Veysel Ürüm’den AK Partili adaylara destek ziyareti

Vanlı İş insanı Veysel Ürüm’den AK Partili adaylara destek ziyareti

VAN 28.03.2024 18:03:00 0
Vanlı İş insanı Veysel Ürüm’den AK Partili adaylara destek ziyareti
Tarih: 28.03.2024 18:05

AK Parti İpekyolu İlçe Başkan Yardımcısı, iş insanı Veysel Ürüm, AK Partili adaylara destek ziyaretinde bulundu.

AK Parti İpekyolu İlçe Başkan Yardımcısı, iş insanı Veysel Ürüm, AK Partili adaylara destek ziyaretinde bulundu. Ürüm, “Ülkemiz ve şehrimiz için önemli olan yerel seçimlere artık saatler kaldı. Biz de bu süreçte yol arkadaşlarımızı, partililerimizi ziyaret ederek kendilerine başarı diledik. Umarım kazanan hizmet olur, AK Parti olur” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İpekyolu İlçe Başkan Yardımcısı, Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Veysel Ürüm, partisinin adaylarına destek olmak için İpekyolu, Tuşba, Erciş, Çaldıran, Başkale ve Hakkâri’deki seçim irtibat ofislerini ziyaret etti. Ürüm’e İl Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Hanoğlu, İpekyolu İlçe Başkan Yardımcısı Murat Antika, kanaat önderi Hadi Arvas ve partililer eşlik etti.

Başkan Yardımcısı Ürüm, ilk olarak İpekyolu ve Tuşba’da seçim irtibat bürolarını ziyaret etti. Ürüm, Başkan adayı İsa Berge ve Süleyman Oflas ile bir araya gelerek, başarı dileklerinde bulundu.

“BAŞKALE’DEN GÜZEL HABERLER ALIYORUZ”

Ürüm ve beraberindekiler daha sonra Van’ın Başkale ilçesi’nde AK Parti Belediye Başkan adayı Lokman Ertuş’un seçim irtibat ofisini ziyaret etti. İlçe Başkanı Muğdat Sarihan, Eski Belediye Başkanlarından, kanaat önderlerinden İskender Ertuş, başkan adayı Lokman Ertuş ve partililer tarafından karşılanan heyet samimi bir ortamda sohbet etti. Başkan Yardımcısı Veysel Ürüm, Başkale’nin Van ve AK Parti için çok önemli olduğunu belirterek, “Ülkemiz ve şehrimiz için önemli olan yerel seçimlere artık saatler kaldı. Biz de bu süreçte yol arkadaşlarımızı, partililerimizi ziyaret ederek kendilerine başarı diledik. Umarım kazanan hizmet olur, AK Parti olur. Başkale’den güzel haberler alıyoruz. İnşallah 31 Mart akşamı hak edilmiş bir zaferi kutlarız. İstiyoruz ki en merkez ilçelerimizden, en uzak ilçelerimize her yer hizmetle buluşsun bu da ancak AK Parti’yle olur” dedi.

Başkale’de AK Parti’nin seçimi kazanacağını belirten başkan adayı Lokman Ertuş da yapılan ziyaretten duyulan memnuniyeti dile getirerek, heyete ziyaretleri için teşekkür etti.

“HALKIMIZ ARTIK HİZMET İSTİYOR”

Başkale’deki ziyaretin ardından Hakkâri’ye geçen heyet bu kez AK Parti Belediye Başkan adayı İsmet Ölmez'in seçim ofisini ziyaret etti. Ürüm ve beraberindekiler büyük bir coşku ve heyecanın olduğu Hakkâri’de Başkan adayı Ölmez ve kanaat önderi Necman Adıyaman tarafından karşılandı. Hakkâri’deki seçim çalışmasının Türkiye gündemine damga vurduğunu kaydeden Ürüm, “Sosyal medyada, normal medyada her gün Hakkâri’yi ve başkan adayımız Sayın Ölmez’in çalışmalarını görüyoruz. Biz de bu büyük coşku ve heyecanı hem yerinde görelim hem de dayanışma mesajı verelim istedik. Öyle görünüyor ki Hakkâri bu kez sandıkta hizmet diyecek, AK Parti diyecek. Zaten İsmet Bey, şu an ülkede, bölgede gündem olmuş. Her gün yaptıklarıyla, vaatleriyle gerçekten halkımızı ayrıca heyecanlandırıyor. 31 Mart akşamı Hakkâri’de AK Parti kazanırsa bu sadece Hakkâri için, bölge için değil, tüm ülke için bir milat olur. Halkımız artık hizmet istiyor, üretim istiyor, iş, aş, istihdam istiyor. Kavga ve boş ideolojik söylemler istemiyor. Bu da ancak İsmet Ölmez ve AK Parti’yle mümkün olur” şeklinde konuştu.

Başkan adayı Ölmez ise Hakkâri’nin hizmete, yatırıma ihtiyacı olduğunu ifade ederek, çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini ve tek dertlerinin çıkarsız, menfaatsiz bir şekilde Hakkâri olduğunu söyleyerek, Van’dan gelen heyete ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Van’dan giden heyet son olarak Jirki aşireti kanaat önderlerinden Necman Adıyaman’ın Hakkâri’deki evine misafir oldu. Burada iftar açan Ürüm ve beraberindekiler daha sonra Van’a dönerek, ziyaret programını sonlandırdı.

BAŞKAN YARDIMCISI ÜRÜM, ZİYARETLERİNE DEVAM EDECEK

AK Parti İpekyolu İlçe Başkan Yardımcısı Ürüm, 31 Mart tarihine kadar Erciş, Çaldıran, Muradiye başta olmak üzere diğer ilçelere de destek ziyareti gerçekleştirmeyi planlıyor.