Van Otobüsü Malatya'da Kaza Yaptı: 19 Yaralı

Van yolcu otobüsü Malatya'da devrildi, 19 yolcu yaralandı.

VAN 15.04.2024 19:29:00 0
Van Otobüsü Malatya
Tarih: 15.04.2024 19:31

Van menşeli bir yolcu otobüsü, Malatya'da trajik bir kazaya karıştı. Alınan ilk raporlara göre, bir otomobille çarpışmanın şiddetiyle şarampole yuvarlanan otobüste 19 yolcu yaralandı. 

TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

Kaza, Malatya-Elazığ karayolu Pütürge yol ayrımı civarında gerçekleşti. Kazaya karışan otomobilin ve otobüsün sürücülerinin kimlik detayları henüz açıklanmadı. 34 VT 1689 plaka numaralı otomobil ile 65 ES 817 plaka numaralı otobüsün darbeyle kontrolden çıkması sonucu yol kenarındaki şarampole yuvarlanan otobüs, büyük bir gürültüyle devrildi. 

ACİL DURUM EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ

Kazanın haber alınmasının hemen ardından, bölgeye güvenlik, itfaiye ve acil sağlık ekipleri hızla yönlendirildi. Olay yerine ulaşan ekipler, yaralıları en kısa sürede çevredeki hastanelere ulaştırmak için yoğun çaba sarf etti. 

YARALILAR İÇİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞ

İlk tespitlere göre 19 kişinin yaralandığı bu elim olayda yaralıların durumu ve kazanın ayrıntıları ile ilgili bilgiler güncellendikçe paylaşılacak. Yetkililer, kazaya karışan araçların sürücüleri ve olayın nasıl meydana geldiğine dair detaylı bir araştırma başlatmış durumda. Yerel trafik birimleri de alternatif yollar önererek, bölgede trafik akışının kontrollü bir şekilde sağlanmasına çalışıyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi