Arvas: Eser ve hizmet bizim önceliğimizdir, sizin de tercihiniz olsun

AK Parti Van’da seçim çalışmalarını sürdürürken, bu kapsamda kentteki 2 büyük ilçenin seçim ofisinin açılışı yapıldı.

VAN 19.02.2024 18:35:00 0
Arvas: Eser ve hizmet bizim önceliğimizdir, sizin de tercihiniz olsun
Tarih: 19.02.2024 18:57

AK Parti Van’da seçim çalışmalarını sürdürürken, bu kapsamda kentteki 2 büyük ilçenin seçim ofisinin açılışı yapıldı. Açılışların ardından değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulahat Arvas, “31 Mart 2024 tarihinde AK Partinin Van’da kazanması bir tercih veya temenni değil, bir zarurettir. Merkezi hükümet ile uyumlu çalışacak olmamız tüm Vanlılara kazandıracaktır. AK Parti’nin kazanması kimseye kaybettirmeyecektir” dedi.

AK Parti Van’da seçim çalışmalarını sürdürürken, bu kapsamda kentteki 2 büyük ilçenin, İpekyolu ve Tuşba’nın seçim ofisinin açılışı yapıldı. Seçim ofislerinin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulahat Arvas da açılışlarının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Başkan adayı Arvas, vatandaşların daha iyi hizmet alması için çalışacaklarını belirterek, “Yerel yönetimler, özellikle Büyükşehir Belediyeleri yerel hizmetlerin yürütülmesinde verimliliği ve etkinliği sağlamada vazgeçilmez kurumlardır. Belediyeler, sorumlu oldukları vatandaşların ihtiyaç, beklenti ve taleplerini karşılamakla mükelleftir. Biz bu sorumluluk bilinciyle hemşerilerimizin yaşam kalitesini, hizmet kalitesini ve memnuniyetini en üst düzeye çıkaracağız. Nasip olursa sunacağımız tüm bu hizmetlerden faydalanacak olan Van halkıdır. İnşallah halkımıza mahcup olmayacağız. Neticede hizmet kalitesini ölçecek yegâne merci bunlardan faydalanacak vatandaşlarımızdır” dedi.

“BELEDİYE-VATANDAŞ İLİŞKİLERİNİ GÜÇLENDİRECEĞİZ”
Vatandaşlarla belediye arasında güçlü bir bağ kurmayı hedeflediklerini ifade eden Arvas, “20 yıldır Van yerel yönetim anlamında hak ettiği hizmetleri alamıyor. Gerçek Belediyecilik anlayışı ile bu dönem eser ve hizmet siyasetinin önü açılmalıdır. Van’ın ve Vanlıların ihtiyaç duyduğu yatırımlar ancak sivil siyaset ile mümkündür. Biz son yirmi yılın açığını kapatmaya, şehrimizde eksikliğini hissettiğimiz yatırımlara, ihtiyaç duyduğumuz hizmetleri sunmaya talibiz. Kamu yönetiminde halkla en yakın ilişki içerisinde olan birim yerel yönetimlerdir. Bizde belediye-vatandaş ilişkilerinin güçlendireceğiz. Hemşerilerimizin taleplerini projelendirerek etkin bir hizmet sunacağız. Kimsenin kendini öteki hissetmeyeceği, katılımcı bir yerel yönetim anlayışı ile şeffaf, rahat ulaşılabilir, hesap verebilir ve insanların hayatına dokunabileceğimiz, vatandaş odaklı hizmetler üreteceğiz” diye konuştu.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE GELECEĞİMİZ İÇİN SAĞDUYULU DAVRANMALIYIZ”
Arvas, AK Parti’nin sorunları çözen bir merkez olduğunu ve Van’ın sorunlarını da ancak AK Parti’nin çözebileceğini aktararak, “Siyasi tercihlerimizi, farklılıklarımızı 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde bir kenara koymalıyız. AK Parti iktidarında, AK Parti Belediyeciliği ile önemli bir fırsat yakalayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın desteği ile kamuoyuna açıkladığımız projeleri ve daha fazlasını beş yılda hayata geçireceğiz. Van olarak birlik ve beraberlik içinde geleceğimiz için sağduyulu davranmalıyız. Bu seçimde şahıslarla, partilerle uğraşmıyoruz. Derdimiz memleketimizdir. Bunun için sadece Van’ı konuşuyoruz. 31 Mart 2024 tarihinde AK Partinin Van’da kazanması bir tercih veya temenni değil, bir zarurettir. Merkezi hükümet ile uyumlu çalışacak olmamız tüm Vanlılara kazandıracaktır. AK Parti’nin kazanması kimseye kaybettirmeyecektir.  Kamuoyu ile paylaştığımız projeler Van’ı bir cazibe merkezi haline getirecek niteliktedir. Çevre iller ile güçlü bir etkileşimi olan şehrimiz, bölgede bir sinerji de oluşturacaktır. Bu sinerji ilimiz ve bölgemizde yatırımları da muhakkak teşvik edecektir. Eser ve hizmet siyaset anlayışı bizim önceliğimizdir sizin de tercihiniz olsun. AK Parti bugün çözüm merkezidir. Van halkıda tercihini bu yönde kullansın istiyoruz” şeklinde konuştu.