Gevaş Belediyesinden yeni hizmetler

Van Gevaş İlçe Belediyesi tarafından, altyapı çalışmaları ve su sorunu ile ilgili olarak bir dizi yeni hizmetler gerçekleştirildiği belirtildi.

GEVAŞ 10.09.2016 12:18:16 0
Gevaş Belediyesinden yeni hizmetler
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Gevaş'ta önceki gün, Esenyurt Belediyesi tarafından ilçeye yapılan belediye binasının açılışı münasebetiyle Gevaş belediye yetkilileri, ilçede yapılan hizmetleri de basın mensuplarıyla paylaştı.

Açılıştan önce, belediye yetkilileri basın mensuplarıyla birlikte hizmetlerin verildiği yerleri dolaşarak, konu hakkında bilgilendirmede bulundu.

14 MAHALLEYE SULAMA KANALI
Buna göre Gevaş'ta Belediyesi tarafından şu hizmetler gerçekleştirildi: 
Kültür Turizm İl Müdürlüğü destekli, Van Valiliği üzerinden, merkez mahalle içi yollarda 17 kilometre sıcak asfalt, ilçe merkezinde 14 km kilit parke çalışması yapıldı.
Yine Kültür Turizm destekli Gevaş meydan aydınlatma çalışması ile merkez mahalle içi 4 km sathi kaplama çalışması yapıldı.
DAP üzerinden de, 14 mahalleye sulama kanalı yapıldı.

SAMSUN BELEDİYESİ'NİN KATKISI
Belediye Başkanı Sinan Hakan'ın girişimleriyle Samsun Belediyesi de, Gevaş Belediyesine hizmet katkısında bulundu.
Belediye yetkilileri, bu konuda da şu bilgileri verdi:
"Samsun Belediyesince meydan çalışması için Gevaş Belediyesine, 10 bin metre granit küp taş, 10 bin metre granit plak, 5 bin metre granit oluk ve bordür verildi. İhale edilerek çalışmalar başlatıldı. Yine Samsun Belediyesi tarafından, 140 metrekarelik belediye parkına kafe yapılacak. Bunun da ihalesi yapılmış durumda."

Kaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi - Adil Harmancı