SunExpress'ten yeni kampanya!

SunExpress, belirli iç hat uçuşlarında geçerli olacak ''Pazar Güneşi'' kampanyasında belirli iç hat uçuşlarında pazar günleri duyurularak satışa açılacak...

EKONOMİ 7.10.2011 17:23:23 0
SunExpress
Tarih: 01.01.0001 00:00

SunExpress'ten iç hatlarda yeni kampanya...

SunExpress, belirli iç hat uçuşlarında geçerli olacak ''Pazar Güneşi'' kampanyasında belirli iç hat uçuşlarında pazar günleri duyurularak satışa açılacak biletler 44,99 liradan alınabilecek.

SunExpress tarafından yapılan açıklamaya göre, biletler ''www.sunexpress.com'' adresindeki internet sitesinden ve ''444 0 797'' no'lu çağrı merkezinden satışa sunulacak.

Kampanyalı biletlerin geçerli olduğu uçuşlar, her hafta pazar günü internet sitesi üzerinden duyurulacak ve 24 saat süresince kampanyalı satışlara açık kalacak. 9 Ekim Pazar günü başlayacak kampanya dahilinde satılan biletlerde iptal ve değişiklik yapılamayacak.

SunExpress halen İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Erzincan, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kars, Samsun, Trabzon ve Van'a; İzmir'den Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Erzincan, Gaziantep, İstanbul Sabiha Gökçen, Kars, Kayseri, Malatya, Samsun, Trabzon ve Van'a; Antalya'dan ise Adana, Diyarbakır, Gaziantep, İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı, İzmir, Samsun, Trabzon ve Van'a tarifeli seferler düzenliyor.

Haber Kaynağı : Haber7.com