Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili: MEB’te Birileri Fitne Operasyonları Yapıyor

Eğitim sendikaları arasında en çok üyeye sahip olan Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi dikkat çeken paylaşımlar yaptı. Kaynak: Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili: MEB’te Birileri Fitne Operasyonları Yapıyor

EĞİTİM 11.01.2019 10:35:01 0
Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili: MEB’te Birileri Fitne Operasyonları Yapıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Twitter hesabından, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) içerisinden yönetilen bir internet sitesinin Eğitim Bir Sen’i hedef aldığını dile getirdi.

Milli Eğitim Bakanlığında bir koltuğu işgal eden ve sahip olduğu site üzerinden attığı iftiralar, çektiği operasyonlarla kariyer yapan şahıs, bakanlık içindeki operasyonlarını aşmış olacak ki sendikamıza yönelik fitne peşine düşmüş” diyen Latif Selvi internet sitesinin ismini vermeden devamında şu ifadeleri kullandı:

“Üst üste bu kadar cürüm işlediğine göre bu zat yalnız olamaz, ve bu kadar cesur davranamaz. Bakanlıkta tehdit etmediği kimse yok. Ancak kendisine çıt çıkaran da yok! Anlaşılan eğitim camiasında herkesin bildiğini Bakanlık bilmiyor. Eğer bu site bakanlığın sitesi ise durum çok vahim. Değilse daha da vahim. Anlaşılan bugünlerde bazı mahfillerde birkaç kafadarla pişirdiğiniz gündemle kendinizce uzun vadeli hesaplar peşindesiniz. Ne yakın vadede ne de uzak vadede bu kafadarların bizden koparacağı tek bir toz zerresi dahi yoktur.”

asa.jpg