4 AY ÖNCE İŞLENEN CİNAYETİN ZANLILARI TUTUKLANDI

Van’ın Çaldıran ilçesinde 4 ay önce işlenen cinayetin zanlıları, çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

ÇALDIRAN 12.11.2016 16:21:37 0
4 AY ÖNCE İŞLENEN CİNAYETİN ZANLILARI TUTUKLANDI
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’ın Çaldıran ilçesine bağlı Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi Van Yolu Caddesinde H.T. isimli şahsın öldürülmesi olayıyla ilgili yapılan çalışmalar neticesinde; M.T, Y.T, F.T. ile Z.T, ‘Kasten Adam Öldürme’  suçundan tutuklandı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “İl Emniyet Müdürlüğümüz ve Çaldıran İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, 06 Ağustos 2016 tarihinde İlimiz Çaldıran İlçesi Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi Van Yolu Caddesinde H.T. isimli şahsın öldürülmesi olayıyla ilgili olarak; yapılan kapsamlı çalışmalar neticesinde olaya karıştıkları tespit edilen şüpheli şahıslardan A.T. M.S.B. S.T. B.T. M.T.  ve Y.T.  isimli şahıslar adli mercilere intikal ettirilmiş, M.T. Y.T. isimli şahıs  ‘Kasten Adam Öldürme’  suçundan tutuklanmış, diğer şüpheli şahıslar ise Adli Kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.” denildi.

Yapılan açıklamanın devamında ise “Olayın birden fazla şahıs / şahıslarca işlenmiş olduğuna kanaat getirilmesi sonucu yapılan çalışmalar sonucu olayla ilgisi olan F.T. Z.T ve S.T. isimli şahıslar 08 Kasım 2016 günü yakalanarak gözaltına alınmışlardır. Gözaltına alınan şahıslar 09 Kasım günü haklarında tanzim edilen tahkikat evrakları ile birlikte adli makamlara sevk edilmiş olup, S.T. isimli şahıs mahkemece serbest, F.T. ve Z.T. isimli şahıslar ise ‘Kasten Adam Öldürme’ suçundan tutuklanmıştır.” ifadelerine yer verildi.  (İLKHA) 

4 AY ÖNCE İŞLENEN CİNAYETİN ZANLILARI TUTUKLANDI