Başkale SYDV’nin projesi sayesinde çocuk sahibi oldular

Başkale’de ikamet eden çocukları olmayan Recep ve Feyruze Vurgun çifti, 8 yıl sonra Tüp Bebek Projesiyle çocuk sahibi oldu.

BAŞKALE 13.02.2019 17:55:42 0
Başkale SYDV’nin projesi sayesinde çocuk sahibi oldular
Tarih: 01.01.0001 00:00

    Başkale Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hayata geçirilen “Bebek özlemim sona eriyor” projesi kapsamında ilçede çocuk sahibi olamayan 5 aileden biri olan Vurgun çifti 8 yıl sonra çocuk sahibi oldu.

Başkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tespiti yapılan ilçeye bağlı Hafiziye Mahallesinde ikamet eden ve 8 yıldır çocuk sahibi olmayı bekleyen Vurgun çifti projeden yararlandı.

        Tedavileri tamamlanan Vurgun çiftinin Hiranur isminde bir kız bebekleri dünyaya geldi.

Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak,  projeden yararlanarak çocuk sahibi olan çiftin, Hafiziye mahallesindeki evlerinde ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

         Kaymakam Solak’a ziyaretinde Eşi Esra Solak ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Gökhan Karaman da eşlik etti.

Başkale Kaymakamı Asım Solak, Hiranur bebeği kucağına alarak bir süre bebekle oynadı. Hiranur ise Kaymakam Solak’ın hareketlerine gülerek karşılık verdi.

        Tüp bebek sistemiyle çocuk sahibi olan Recep ve Feyruze Vurgun çiftinin mutlulukları gözlerinden okunurken, Solak,  yeni bebek sahibi aileye bir bebeğin ihtiyaç duyduğu tüm malzemeler hediye etti.