Başkale Belediyesi’nden öğrencilere kitap desteği…

Van’ın Başkale Belediyesi tarafından ilçede üniversite sınavlarına hazırlanan yaklaşık 500 öğrenciye, 2 bin 300 adet üniversite hazırlık kitabı dağıtıldı.

BAŞKALE 19.02.2019 20:34:20 0
Başkale Belediyesi’nden öğrencilere kitap desteği…
Tarih: 01.01.0001 00:00

Başkale Belediyesi, Başkale İmam Hatip Lisesi, Başkale Borsa İstanbul Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Başkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde üniversiteye hazırlanan 11 ve 12. Sınıf öğrencilerine üniversiteye hazırlık kitapları desteğinde bulundu.

   Başkale İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen kitap dağıtım törenine Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak katıldı.

   Kaymakam Asım Solak, dolaştığı sınıflardaki öğrencilerle bir süre sohbet ederek okumanın önemine değindi.

   Daha sonra Kaymakam Solak, 11 ve 12. sınıflarda öğrenim gören öğrencilere üniversiteye hazırlık setlerinden oluşan kitaplar dağıttı.

   Öğrencilere kitapları kendi elleriyle dağıtan Solak, öğrencilerin sınavlara daha sıkı bağlanması gerektiğini ve kendilerine desteklerinin devam edeceğini söyledi.

    Kitapları alan öğrenciler ise, kendilerine desteklerinden dolayı Kaymakam Solak'a teşekkür ederek," Birçoğumuz bu kitapları alabilecek olanaklarımız bulunmamaktaydı. Bu fırsatı bizlere sundular. İnşallah karşılığını fazlasıyla vermeye çalışacağız." dedi.